In Romanian

Identitatea falsă duce la conflicte

Falsa identificare a corpului ca fiind sinele duce la mai mult decât doar conflicte rasiale. Conflictele internaţionale, conflictele religioase, conflictele dintre sexe, şi multe alte conflicte îşi au rădăcina în . . .
Science of Identity Foundation - Jagad Guru Chris Butler

O viaţă de nelegiuit bazată pe minciuni

Science of Identity Foundation
Cel mai ironic lucru al unei vieţi de infractor este că se bazează pe minciună – minciuna materialismului. Motivul pentru care copiii din cartierele sărace idolatrizează bandele locale este pentru că ei cred că astfel de . . .
Science of Identity Foundation – Jagad Guru Chris Butler

Conştiinţa

Siddhaswarupananda
„Conştiinţa” se referă la acel atribut inseparabil, esenţial, inerent al dvs., sinele, care vă permite să percepeţi gândurile, sentimentele, lumea, etc., şi într-adevăr, propria existenţă (conştiinţă de sine = conştiinţa faptului că "Eu exist").
Science of Identity Foundation - Siddhaswarupananda

Controlul minţii

Jagad Guru
Priviţi fix cu intensitate la o imagine din apropierea dvs. Acum închideţi ochii şi priviţi forma acelei imagini din mintea dvs. Încercaţi să păstraţi imaginea în minte şi să o priviţi pentru ceva timp. Dacă începe să se mişte, . . .
Science of Identity Foundation – Jagad Guru Chris Butler

Budiştii nu sunt hedonişti

Jagad Guru Chris Butler
Budiştii nu cred într-o viaţă de hedonism deoarece ei cred în legea karmei ( şi-anume că acţiunile unei persoane din această viaţă vor afecta existenţa din următoarea viaţă) şi deoarece ei predică faptul că fericirea . . .
Science of Identity Foundation - Jagad Guru Chris Butler